In album: Wheelpoint NL

Share album

Velgen Kia Sorento https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/kia/sorento/

Velgen voor je Kia Sorento met daarin licht

Velgen voor je Kia Sorento met daarin licht Wheelpoint NL
Wil jij dat je Kia Sorento extra opvalt met verlichting in de velgen? Dan kan je een LED-kit installeren. Dit geeft een mooi effect en laat je velgen en je auto extra opvallen. De LED-verlichting kan in verschillende standen (knipperen, wisselend of volledig verlicht) en in meerdere kleuren een super effect geven. Het aanbrengen van de LED-kit is redelijk gemakkelijk al vergt het wel enig pas en maatwerk. Om de kit aan te brengen moet je eerst de velgen van de auto vandaan halen. Daarna kun je de LED-ringen vastzetten met behulp van speciale klemmen en pinnen. Hiervoor zal je enkele gaten moeten boren. Als je de velgen van de auto hebt gehaald verwijder je ook het remblok en remschijf. Daarna teken je de gaten af op de achterliggende schijf voor het plaatsen van de LED-ring. Let hierbij op dat je de LED-ring zo plaats dat deze niet in contact komt met de remschijf en het remblok. Andere bewegende delen dienen ook vermeden te worden. Plaats het remblok terug om er zeker van te zijn dat de LED-ring deze niet raakt. Je boort de gaten nadat je hier zeker van bent en je plaatst de bevestigingsplaatjes. Hierna plaats je de remschijf en het remblok terug. Controleer of de plaatjes niet worden geraakt en monteer daarna de LED-ring. Dit proces herhaal je bij alle wielen. Zet daarna de kabel (stroomtoevoer LED-ring) vast met behulp van tiewraps. Hierna trek je alle kabels naar voren en breng deze via de motor naar de daar te bevestigen contactdoos. De contactdoos kan niet op een natte, te warme plek. Trek vervolgens de kabel van het besturingselement door naar binnen in de auto en sluit het besturingselement aan. Sluit de contactdoos aan op een niet-wisselspanning 12V aansluiting in de auto. Test de verlichting, werkt het goed plaats dan de velgen en je Kia Sorento zal zeker opvallen. Rijden met verlichting in de velgen is in Nederland en de meeste andere landen niet toegestaan op de openbare weg. Houd hier rekening mee, zodra de politie je ziet zal deze je aan de kant zetten een boete geven en je verplichten de verlichting onbruikbaar te maken of om deze te verwijderen. https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/kia/sorento/

Cola, het is een van de meest populaire drankjes in de wereld. In de hele wereld zijn er maar twee landen (Noord-Korea en Cuba) waar de drank officieel niet te verkrijgen is. In Myanmar, welke ook in de lijst stond, is de drank een tijd geleden geleden weer verkrijgbaar geworden. Coca Cola is lekker, maar ook een reinigingsmiddel, van pan tot toilet. Kan je met Coca Cola ook je velgen schoonmaken? Nou en of. Echter of het zo slim is dat is nog te bezien. Je kan met Coca Cola goed reinigen echter heeft de Cola wel tijd nodig om in het vuil in te trekken. Wil jij je velgen schoonmaken met Coca Cola, zal je deze van de auto moeten demonteren, in een bak moeten leggen en de bak vullen met Coca Cola. Vervolgens moet je dan idealiter 30-45 minuten wachten wil je de velg laten weken. daarna moet je de velg natuurlijk afspoelen en weer onder je auto zetten. Je velg reinigen met Coca Cola is dus niet de slimste manier. Cola op een doekje doen en de velg schoonmaken zal weinig tot geen effect hebben. In plaats van Coca Cola raden wij dan ook aan de Kia Sorento velg schoon te maken met een een speciale reiniger. De een speciale reiniger zal wat minder goedkoop zijn dan Coca Cola maar qua tijd haal je dit er weer helemaal uit.

In de winter is het van belang dat je een goede grip hebt op de weg met de banden van je Kia Sorento. Hiervoor kun je speciale winterbanden gebruiken. Winterbanden hebben een dieper profiel waardoor vocht, sneeuw en hagel simpelweg van de banden komt. Ook zijn winterbanden van een ander materiaal gemaakt wat een betere grip geeft. Winterbanden voor de Kia Sorento zijn daarom sterk aan te raden zodra de winter begint. Zeker wanneer je in de winter naar het buitenland gaat (bijvoorbeeld voor de wintersport) zijn winterbanden de juiste keus. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht maar in andere landen om ons heen kunnen winterbanden in de winter verplicht zijn. Enkele goede winterbanden zijn bijvoorbeeld: Pirelli met de Cinturato Winter, Michelin met de Pilot Alpin PA4 en ook GT Radial met de Champiro Winterpro HP. Deze drie zijn allemaal een goede keuze als winterbanden voor jouw Kia Sorento. De winterbanden kun je simpel in een dealer om de velgen van jouw Kia Sorento laten leggen. Als je handig bent kan je dit ook zelf doen, maar het is niet eenvoudig. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om naast de banden ook een extra set velgen aan te schaffen zodat je de wielen gemakkelijker kunt verwisselen. Dit is een makkelijker en niet eens zo prijzig.

Het geregeld aanvullen van de vloeistof voor je ruitenwissers van je Kia Sorento is erg belangrijk. Met de vloeistof kun je namelijk tijdens het rijden de voorruit schoonmaken. Denk hierbij aan onder andere stof of vogelpoep. Een schone ruit vergroot de veiligheid en is dus van groot belang. In Nederland en veel andere landen is het rijden zonder ruitenwisservloeistof niet toegestaan, je zou dus bij een politiecontrole een boete kunnen krijgen bij een leeg reservoir, maar dat is erg onwaarschijnlijk. Het aanvullen van de vloeistof is erg eenvoudig. Zodra je de motorkap van de auto opent, zie je een paar reservoirs zitten. Het reservoir van de ruitenwisservloeistof is voorzien van een afbeelding op de dop, in dit afbeelding is een ruit met ruitenwissers afgebeeld. Soms ook in combinatie met enkele druppels of in sommige gevallen enkel een plaatje van een druppel. Open het reservoir en vul met behulp van een trechter het reservoir aan. Houd een klein beetje ruimte tussen de hoogte van de vloeistof en de hoogte van het reservoir in verband met uitzetten van de vloeistof bij hitte. Je kunt voor de Kia Sorento vrijwel alle soorten ruitenwisservloeistof gebruiken. Naast speciale ruitenwisservloeistof kun je in geval van nood het reservoir vullen met water, doe dit echter niet te veel omdat je dan last kunt krijgen van kalkaanslag en omdat het niet tegen vorst kan. Ook een glasreiniger zoals bijvoorbeeld Glassex kun je gebruiken als ruitenwisservloeistof. In de winter is het van belang dat je een vloeistof gebruikt met een anti-vries middel. Veruit de meeste ruitenwisservloeistoffen hebben een anti-vries middel, controleer dit echter voor de zekerheid in geval van temperaturen onder 0.

Commentaires

Ajouter un commentaire

S'il vous plaît connectez-vous pour pouvoir ajouter des commentaires !